Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 13th January 2012, 06:35
epretorious epretorious is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Truckee, CA
Posts: 33
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to epretorious Send a message via Yahoo to epretorious Send a message via Skype™ to epretorious
Question The Perfect Server - CentOS 6.2 x86_64 With Apache2 [ISPConfig 3] - CLAMD

While performing Step 14 ("Install Amavisd-new, SpamAssassin And ClamAV") of "The Perfect Server - CentOS 6.2 x86_64 With Apache2 [ISPConfig 3]" yum complained...

Code:
[eric@ispconfig-1 downloads]$ sudo yum install amavisd-new spamassassin clamav clamd unzip bzip2 unrar perl-DBD-mysql
...
Installing : clamd-.97.3-2.el6.i686                                                         25/53 
Non-fatal POSTIN scriptlet failure in rpm package clamd-0.97.3-2.el6.i686
error reading information on service clamd: No such file or directory
warning: %post(clamd-0.97.3-2.el6.i686) scriptlet failed, exit status 1
Any ideas what might have caused this?
__________________
Eric Pretorious,
Truckee, CA
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig3 mail doesn't work pehden Installation/Configuration 20 9th December 2013 14:05
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail -Ubuntu 8.04 c4rdinal HOWTO-Related Questions 112 23rd August 2011 10:49
ISPConfig 3 Installation - Postfix queue stuck andrew971218 Installation/Configuration 21 15th July 2011 14:42
Debian 5 Ajax error + network interface always shutting down ev0css Installation/Configuration 3 5th June 2010 12:58
I don't recieve mail. privir Installation/Configuration 2 3rd June 2009 22:08


All times are GMT +2. The time now is 03:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.