Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 6th January 2012, 20:18
giuly giuly is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISPconfig 3 and centos 5.6 doesn't start

Hello I try to install on a server with centos 5.6 all the packages in guide perfect server, and so all packages included ispconfig, all other packages works well, but not ISP config that doesn't start if I insert on web browser my ip:8080

I don't have domain, but only a ip address
so
95.xxx.xxx.xxx
I don't know if I had wrong thing in file hosts but
I see correctly
phpmyadmin on browser
I see correctly
squirrelmail on browser
but if i enter
95.xxx.xxx.xxx:8080 or with /
it doesn't start
please any advice
I see a blank white page...

Last edited by giuly; 6th January 2012 at 22:21.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3.0.3.3 fresh instalation - email tab is empty artur_gib Installation/Configuration 14 28th January 2014 19:02
CentOS 5.6 ISPConfig 3 email not leaving server dlucy General 1 25th June 2011 10:31
Problems connecting my HTC Desire outgoing mail client to Postfix and ISP Config 2 j.smith1981 Server Operation 6 12th July 2010 19:07
Centos 5.2 + ISPConfig 3 tutorial - Problem with email tanakskool Server Operation 1 3rd June 2009 16:22


All times are GMT +2. The time now is 21:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.