Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #37  
Old 5th January 2012, 07:18
m.xander m.xander is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 81
Thanks: 5
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default The server isn't on the LAN

Quote:
Originally Posted by imjsa View Post
some ISP don't allow loopback or whatever they call it to access your own ip even if it has a domain name...
try using the LAN ip address as the server name... instead of your chosen server name...
thanks imjsa... but the server isn't on the LAN, it's in a data centre.
Reply With Quote
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Version 1.3 of the ISPConfig 3 Manual is finally available! falko General 44 2nd December 2011 13:04
SquirrelMail login not working glenneh Installation/Configuration 13 9th April 2011 21:01
dovecot: lda: Fatal: Unknown user dpicella Installation/Configuration 1 22nd August 2010 03:59
ERROR: Connection dropped by IMAP server. [Centos 5.4, courier imap,squirrel, etc] darevil HOWTO-Related Questions 7 9th June 2010 15:49
just the last step...and it works. Postfix...need help config. ubuntusr Installation/Configuration 1 5th January 2009 10:50


All times are GMT +2. The time now is 20:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.