Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 20th December 2011, 20:26
isn isn is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 54
Thanks: 5
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default One squirrelmail user messed up, how to reset

I host 20 domains. Every domain but one is fine. CGI settings are the same on all servers.

I was squirrelmailing one day and hit something wrong on the interface.

ERROR:
ERROR: Could not complete request.
Query: SORT (FROM) UTF8-8 ALL
Reason Given: [BADCHARSET] The requested character set is not supported.

I would like to reset the sort (I guess) settings for the one user without him (me) losing mail.

Regards,

isn
__________________
isn aka SEP from ITRC forums
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 30th December 2011, 01:17
isn isn is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 54
Thanks: 5
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Nobody has seen this problem?
__________________
isn aka SEP from ITRC forums
Reply With Quote
  #3  
Old 30th December 2011, 10:02
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,488
Thanks: 813
Thanked 5,259 Times in 4,123 Posts
Default

Dos mail for this account with a normal mail client like thunerbird work?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #4  
Old 30th December 2011, 20:19
isn isn is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 54
Thanks: 5
Thanked 2 Times in 2 Posts
 
Default

Yes my blackberry works, evolution works, everything except the web interface works. All other accounts on the system including my sons in the same domain also work.

Just my account causes this error.

I'm getting around this by controlling my mail flow with my blackberry. When I need a full keyboard I search my inbox for from @ and can see all the current mail.

I'm concerned with dorking around because that mail is quite valuable to me.
__________________
isn aka SEP from ITRC forums
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting Email Working ISPConfig3 Squirrelmail and Courier etc Ian Wilson Installation/Configuration 17 19th June 2013 22:58
Squirrelmail login error "Unknown user or password " JESUSSAVES Installation/Configuration 0 3rd October 2011 19:16
Unknown user or Password with SquirrelMail askia Installation/Configuration 3 18th March 2010 15:17
Ruby / FastCGI Problem Chad Server Operation 1 8th March 2008 20:38
Slow connection to FC6 system post-LAMP install? cfspence Installation/Configuration 8 29th January 2008 19:09


All times are GMT +2. The time now is 04:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.