#1  
Old 26th December 2011, 23:46
DKLeader DKLeader is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Ishoej, Denmark
Posts: 119
Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Mail address creation problem

Hi,

I have a multiserver setup. All servers are running debian lenny and I am using 3.0.4.1.

Everything has been working fine until today. Wanted to create a new email address and everything seems to be ok, except when I check in the sql on the mail server, the e-mail address is not there.

On the CP of ISPConfig it is shown as being there.

I have made an update from 3.0.4 to 3.0.4.1 and that should be the only change.

All older e-mails already in the system is working fine.

Any idea if this is a password issue between the servers?
__________________
Jakob

SuperWeb
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 27th December 2011, 09:33
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 37,041
Thanks: 841
Thanked 5,661 Times in 4,468 Posts
 
Default

most likely its a mysq auth issue between the servers. run the update on the slave again (on the shell with update.php script) and choose to reconfigure permissions when the installer asks you
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix/courier/Centos 6 cant send email to external email servers maxtorzito Installation/Configuration 14 7th October 2011 11:56
Sending email issue lezelf Installation/Configuration 15 9th August 2011 12:20
SquirrelMail login not working glenneh Installation/Configuration 13 9th April 2011 21:01
Postfix + postfixadmin = SMTP errors... Rashef Server Operation 4 25th June 2009 17:12
CentoS doesn't send the emails vaio1 Installation/Configuration 18 5th November 2008 18:51


All times are GMT +2. The time now is 15:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.