Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 21st December 2011, 14:49
kelyiu3000 kelyiu3000 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 24
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by falko View Post
Try
Code:
chmod 775 /var/www/clients/client1/web1/web/game/watlas
Thank you.
I only need to set to 755 then work fine in whether high security level or medium security level. And I would like to ask why happen this?

Can I set to low security level?

Thank you very much.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 21st December 2011, 15:24
bruno_floyd bruno_floyd is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 73
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Maybe i have a third option for you.

Put your CGI files on the cgi folder and created a symbolic link for it where the files previously was, it worked for me.
Reply With Quote
  #13  
Old 21st December 2011, 15:31
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,733
Thanks: 840
Thanked 5,596 Times in 4,407 Posts
Default

Quote:
And I would like to ask why happen this?
You created or uploaded the folder with wrong permissions. Permissions 755 that falko told you to use is the default for all files and folder created by ftp,as your folders had different permissions, they must have been changed afterwards.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #14  
Old 21st December 2011, 18:35
kelyiu3000 kelyiu3000 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 24
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
You created or uploaded the folder with wrong permissions. Permissions 755 that falko told you to use is the default for all files and folder created by ftp,as your folders had different permissions, they must have been changed afterwards.
It may be ispconfig security level is quiet high as I use another panel before, all the file set to chmod 777.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
squirrelmail and postfix witoszek General 12 1st December 2009 19:07
Security problem 2 ???? the revenge :) albertux Installation/Configuration 2 22nd September 2009 19:44
Mail Log Question - Is This Normal gwiz Installation/Configuration 7 12th September 2009 04:09
550 Sender verify failed Allen15 Installation/Configuration 11 13th February 2009 15:02
Problem recieving mail webstergd Installation/Configuration 19 16th December 2005 13:08


All times are GMT +2. The time now is 11:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.