Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 20th December 2011, 04:59
chume chume is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 31
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Multi-server setup

After upgrading from 3.0.3 to 3.0.4.1, I noticed that changes made on the master server are not propagated to the slave.
Has anyone encountered this problem?

Thank you in advance.

Last edited by chume; 20th December 2011 at 05:03.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
local ip:8080 just downloads a file called download or index.php dr_patso Installation/Configuration 5 20th September 2011 20:54
Debian 5 Ajax error + network interface always shutting down ev0css Installation/Configuration 3 5th June 2010 12:58
Problems with Postfix Mysql Courier PatrickAdrichem Installation/Configuration 3 13th April 2007 15:44
Email - Ueb-Miau mazhar Installation/Configuration 5 21st December 2005 10:01
The Perfect Setup Suse 9.3 - Postfix problems new_bee05 HOWTO-Related Questions 20 25th November 2005 02:30


All times are GMT +2. The time now is 08:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.