Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 17th December 2011, 10:43
christospgr christospgr is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Debian 6 and ISPConfig 3 Problem with vhosts

Greetings,

Thank you for providing ISPConfig 3 it's been an amazing job.
I have followed the This guide to setup my server. My server is located at hetzner I have assigned to the server 2 IP's which work.

I have setuped the IP's at the /etc/network/interfaces. I add the Sites at the DNS module and then I add the sites at the Sites module.

My problem is that all the sites I have added are redirecting to one site and the vhosts seem that they are not working. I have checked one by one and the seem to be ok. Any suggestions?

Thank you in advance
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
ispconfig3, vhosts

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SquirrelMail login not working glenneh Installation/Configuration 13 9th April 2011 20:01
dist-upgrading debian on ISPConfig Server khayjake General 7 2nd May 2009 20:47
ISPConfig 3.0.1.1 / Debian Lenny FTP Problem arkkimus Installation/Configuration 4 4th April 2009 15:19
Proftpd Login Problem with Debian Etch and ISPConfig Rocky Installation/Configuration 5 28th April 2007 06:42
Problem Installing ISPConfig on a Debian System xyhfna Installation/Configuration 17 6th February 2007 14:09


All times are GMT +2. The time now is 02:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.