Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14th December 2011, 05:55
Bencori Bencori is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Having trouble using GeoIP.bat

Hello, I'm a happy user of ISPConfig 3. Though, I came across and issue I can't see to understand nor solve. I use GeoLiteCity.bat to retrieve geolocation of the users online. I didn't install the Apache mod, I just use it like it, directly from PHP using their pure PHP module.

Anyway, using it with ISPConfig doesn't seem to work. I guess it's for some restriction reasons, because when I run it on my server's www root (where ISPConfig didn't modify anything, accessed directly from my server's IP), it works just like it should. But when I use it in a website's folder it totally screws the output. I don't get any error message, but I can clearly see something went wrong. The output is wrong and incomplete. I can't seem to find any information about this on the web, am I the only with this issue ?

Before you suggest it though, I do not want to install the mod for Apache, I just want it to run from a folder. I never had problems before (using CPanel as my hosting panel, or using it locally).

Thank you for your suggestions
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 14th December 2011, 19:01
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Shouldn't it be GeoIP.dat instead of GeoIP.bat? Maybe you use the wrong file name.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 15th December 2011, 04:55
Bencori Bencori is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Oh no, sorry this is just a typo in the thread. In my script it is the right path to the database.
Reply With Quote
  #4  
Old 15th December 2011, 19:28
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Are open_basedir restrictions in effect? Please check your open_basedir setting (on the Options tab of your website in ISPConfig).
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 18th December 2011, 14:02
Bencori Bencori is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Yes, it is base_dir restricted but the location of the file (the GeoIP database) is within the base_dir authorisation.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
geoip, geolocation, permissions

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Being Spammed/Hacked/Probed not sure PLEASE HELP! kresser General 10 29th October 2010 17:25
trouble receiving from one email address wontolla General 10 17th February 2010 16:24
Postfix problem and few questions Gimly Installation/Configuration 12 7th July 2009 16:27
Amavis trouble with Postfix lordshadow Installation/Configuration 27 26th August 2008 19:19
Ethereal Trouble mcrosby Installation/Configuration 8 25th June 2006 03:50


All times are GMT +2. The time now is 08:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.