Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 14th December 2011, 00:33
matiasCU matiasCU is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 57
Thanks: 5
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default change takes too long to apply

I have an installation of ISPConfig Version: 3.0.4.1 and have noticed that when I create a mail user from the panel, the change takes too long to apply, ie no mailbox quickly created in /var/vmail/domain.tld/user

Looking at the logs of ispconfig I see the following messages


13.12.2011-20:14 - DEBUG - Set Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
13.12.2011-20:14 - DEBUG - No Updated records found, starting only the core.
13.12.2011-20:14 - DEBUG - Remove Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
13.12.2011-20:15 - DEBUG - Set Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
13.12.2011-20:15 - DEBUG - No Updated records found, starting only the core.
13.12.2011-20:16 - DEBUG - There is already an instance of server.php running. Exiting.
13.12.2011-20:17 - DEBUG - There is already an instance of server.php running. Exiting.
13.12.2011-20:18 - DEBUG - There is already an instance of server.php running. Exiting.
13.12.2011-20:19 - DEBUG - There is already an instance of server.php running. Exiting.
13.12.2011-20:20 - DEBUG - There is already an instance of server.php running. Exiting.
13.12.2011-20:21 - DEBUG - There is already an instance of server.php running. Exiting.
13.12.2011-20:22 - DEBUG - There is already an instance of server.php running. Exiting.
13.12.2011-20:23 - DEBUG - There is already an instance of server.php running. Exiting.
13.12.2011-20:24 - DEBUG - There is already an instance of server.php running. Exiting.

When I try to see the process server.php only see one running

ps aux| grep server.php
root 796 0.0 0.0 7544 848 pts/0 S+ 20:25 0:00 grep server.php
root 30704 0.7 0.1 178284 16368 ? S 20:15 0:04 /usr/bin/php -q /usr/local/ispconfig/server/server.php

I am also using glusterfs, but I don't think the problem is that since even before the update panel to the new version everything worked very fast.

Can someone help me with this?

Tks

Last edited by matiasCU; 14th December 2011 at 00:35. Reason: change title
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.