Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11th December 2011, 01:43
Typhon Typhon is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 78
Thanks: 27
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default ERROR: Could not complete request.

Hi,
I created a new address mail but she doesn't work.
When i will use it in SquirrelMail, i have this error :
HTML Code:
ERROR: Could not complete request.
Query: SELECT "INBOX"
Reason Given: Unable to open this mailbox.
But for my old mailbox, there are no problem
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 11th December 2011, 11:04
Ghostdare Ghostdare is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Europe - Romania - Bucharest
Posts: 160
Thanks: 12
Thanked 26 Times in 26 Posts
Default

Run
Code:
vi /etc/squirrelmail/config_local.php
and check if these line are present, if not add them

Code:
$defaul_folder_prefix='INBOX.';
$trash_folder='Trash';
$send_folder='Sent';
$draft_folder='Draft';
or try to reconfigure SquirrelMail with your IMAP server installed (Courier or Dovecot)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Ghostdare For This Useful Post:
Typhon (14th December 2011)
  #3  
Old 11th December 2011, 12:09
Typhon Typhon is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 78
Thanks: 27
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

It's work with my old mailbox but when i create new mails doesn't work
I tried to use a desktop Webmail, the same error
Thank
Reply With Quote
  #4  
Old 11th December 2011, 12:32
Ghostdare Ghostdare is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Europe - Romania - Bucharest
Posts: 160
Thanks: 12
Thanked 26 Times in 26 Posts
Default

Check the owner and permission of the mailbox.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Ghostdare For This Useful Post:
Typhon (14th December 2011)
  #5  
Old 11th December 2011, 12:46
Typhon Typhon is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 78
Thanks: 27
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

I have this error :

HTML Code:
Data from: 2011-12-11 11:35
-Queue ID- --Size-- ----Arrival Time---- -Sender/Recipient-------
0F1EDB2C18B 1079 Sun Dec 11 01:23:02 root@speaker.dzvoice.com
(temporary failure. Command output: /usr/bin/maildrop: Unable to open mailbox.)
contact@domain.com

CC2F3B2C19B 1139 Sun Dec 11 00:26:01 root@domain.com
(temporary failure. Command output: /usr/bin/maildrop: Unable to open mailbox.)
contact@domain.com

16442B2C19F 17253 Sun Dec 11 05:41:07 MG9csLZA.k.7.13.8hN4n+contact=contact@bnc.mailjet.com
(temporary failure. Command output: /usr/bin/maildrop: Unable to open mailbox.)
contact@domain.com

7A704B2C19E 1133 Sun Dec 11 11:34:01 root@domain.com
(temporary failure. Command output: /usr/bin/maildrop: Unable to open mailbox.)
contact@domain.com

7C7CFB2C19D 1130 Sun Dec 11 01:49:02 root@domain.com
(temporary failure. Command output: /usr/bin/maildrop: Unable to open mailbox.)
contact@domain.com

-- 24 Kbytes in 5 Requests.
And many so error :
HTML Code:
Dec 11 11:35:01 Server postfix/smtpd[2926]: warning: ::1: address not listed for hostname localhost
Dec 11 11:30:01 Server postfix/smtpd[2777]: warning: ::1: address not listed for hostname localhost
Dec 11 11:33:14 Server imapd: contacts@dzvoice.com: No such file or directory
Dec 11 06:50:02 Server postfix/smtpd[28485]: warning: ::1: address not listed for hostname localhost
Reply With Quote
  #6  
Old 12th December 2011, 08:53
Ghostdare Ghostdare is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Europe - Romania - Bucharest
Posts: 160
Thanks: 12
Thanked 26 Times in 26 Posts
Default

Did you made updates to your installation - packages, ISPConfig?
What is your output for
Code:
vi /etc/hosts
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Ghostdare For This Useful Post:
Typhon (14th December 2011)
  #7  
Old 12th December 2011, 12:34
Typhon Typhon is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 78
Thanks: 27
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

Code:
127.0.0.1       localhost
127.0.0.1       server.domaine.com server
95.130.9.129    server server.domaine.com
95.130.9.129    server.domaine.com server
# The following lines are desirable for IPv6 capable hosts
::1     localhost ip6-localhost ip6-loopback
fe00::0 ip6-localnet
ff00::0 ip6-mcastprefix
ff02::1 ip6-allnodes
ff02::2 ip6-allrouters
ff02::3 ip6-allhosts
Reply With Quote
  #8  
Old 12th December 2011, 12:38
Ghostdare Ghostdare is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Europe - Romania - Bucharest
Posts: 160
Thanks: 12
Thanked 26 Times in 26 Posts
Default

I don't know what you did there.... but what tutorial did u use?
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Ghostdare For This Useful Post:
Typhon (14th December 2011)
  #9  
Old 13th December 2011, 13:25
Typhon Typhon is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 78
Thanks: 27
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

The perfect Debian squeeze server, BIND & Courrier
Reply With Quote
  #10  
Old 13th December 2011, 17:48
Ghostdare Ghostdare is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Europe - Romania - Bucharest
Posts: 160
Thanks: 12
Thanked 26 Times in 26 Posts
 
Default

As I see in the tutorial /etc/hosts file must look like

Code:
127.0.0.1       localhost.localdomain   localhost
192.168.0.100   server1.example.com     server1

# The following lines are desirable for IPv6 capable hosts
::1     ip6-localhost ip6-loopback
fe00::0 ip6-localnet
ff00::0 ip6-mcastprefix
ff02::1 ip6-allnodes
ff02::2 ip6-allrouters
in /etc/postfix/main.cf check lines to be just like that
Code:
myorigin = /etc/mailname
mydestination = server1.example.com, localhost, localhost.localdomain

Last edited by Ghostdare; 13th December 2011 at 17:53. Reason: Later edit
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Ghostdare For This Useful Post:
Typhon (14th December 2011)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bad blocks on HDD Captain Installation/Configuration 9 26th October 2011 19:37
Being Spammed/Hacked/Probed not sure PLEASE HELP! kresser General 10 29th October 2010 18:25
Can't access to my website - after install problem pallermo Installation/Configuration 18 4th June 2010 14:29
proFTPd passive mode problems bisbell Server Operation 8 6th August 2008 22:12
Logsize issue cryptic General 46 7th April 2008 23:29


All times are GMT +2. The time now is 01:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.