Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 25th November 2011, 16:02
dkearns dkearns is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default New Install - Blank page

Hi everyone.

New to ISPConfig so forgiveme . I have followed the guide for installing, created a fresh box and installed right from a blank drive.

Followed this guide (http://www.faqforge.com/category/lin...ls/ispconfig3/)

All seemed to go very well, no errors or deviations from the guide.

Got the very final step, of logging into the ispconfig panel and I just get a blank page, no login or anything.

links / versions etc are from the guide as this was a dry run install to test the software.

Any ideas ?

Thanks
Dan
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blank Page After SquirrelMail Login cejohnsonsr HOWTO-Related Questions 4 15th October 2010 05:12
Unable to get to login page after install icompany General 1 13th December 2009 09:08
SSL Install on ISPConfig Page on Port 81 b00gz Installation/Configuration 7 26th March 2008 19:12
Egroupware install bernholdt General 3 24th February 2008 14:28
Frequent blank page when first opening site? minezamac Installation/Configuration 3 1st May 2006 19:55


All times are GMT +2. The time now is 15:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.