#1  
Old 22nd November 2011, 20:01
jarome jarome is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 8
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Webdav access fails

I set up my own site under ISPConfig3 on OpenSUSE 12.1, and made 3 Webdav users. The directories seem correct: /srv/www/clients/client1/web1/webdav/myfiles.
I also specified this as being https.

I also made a main site using the address of my server: myname.dyndns.org

But when I try to go to (in Konqueror)
webdavs://mysite.dyndns.org/webdav/myfiles (which exists and has a file in it), I get "File or folder does not exist". And it never asked me for my login.

What am I doping wrong?

Thanks,
Jim

Last edited by jarome; 22nd November 2011 at 23:20.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 23rd November 2011, 14:40
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
Default

Are there any errors in Apache's error log?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 23rd November 2011, 17:06
jarome jarome is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 8
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default errors

I get lots of
piped log program ' /usr/local/ispconfig/server/scripts/vlogger -s access.log -t "%Y%m%d-access.log" -d "/etc/vlogger-dbi.conf" /var/log/ispconfig/httpd' failed unexpectedly
and also

piped log program ' /usr/local/ispconfig/server/scripts/vlogger -s access.log -t "%Y%m%d-access.log" -d "/etc/vlogger-dbi.conf" /var/log/ispconfig/httpd' failed unexpectedly
[Tue Nov 22 12:37:55 2011] [error] [client 192.168.1.11] PHP Notice: Undefined index: on_after_insert in /usr/local/ispconfig/interface/lib/classes/plugin.inc.php on line 139, referer: https://192.168.1.70:8080/index.php
[Tue Nov 22 12:37:55 2011] [error] [client 192.168.1.11] PHP Notice: Undefined index: sitesn_after_insert in /usr/local/ispconfig/interface/lib/classes/plugin.inc.php on line 139, referer: https://192.168.1.70:8080/index.php
[Tue Nov 22 12:37:55 2011] [error] [client 192.168.1.11] PHP Notice: Undefined index: sites:webdav_usern_after_insert in /usr/local/ispconfig/interface/lib/classes/plugin.inc.php on line 139, referer: https://192.168.1.70:8080/index.php
[Tue Nov 22 12:37:55 2011] [error] [client 192.168.1.11] PHP Notice: Undefined index: return_to_url in /usr/local/ispconfig/interface/lib/classes/tform_actions.inc.php on line 218, referer: https://192.168.1.70:8080/index.php

I attach the full log
Attached Files
File Type: zip error_log.zip (3.3 KB, 25 views)
Reply With Quote
  #4  
Old 23rd November 2011, 17:09
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,006
Thanks: 840
Thanked 5,650 Times in 4,460 Posts
Default

Which ISPConfig version do you have installed and which guide did you use to prepare your server for ISPConfig?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 23rd November 2011, 17:24
jarome jarome is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 8
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Answers

ISPConfig3. I downloaded and installed them yesterday and pretty much followed the Suse 12.1 as a perfect server guide. I had installed 12.1 already, so a few things were different, but not many.

I do have the ISPConfig guide. But my goal is to just have an easy way to set up a site for myself.
Reply With Quote
  #6  
Old 23rd November 2011, 17:27
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,006
Thanks: 840
Thanked 5,650 Times in 4,460 Posts
Default

ISPConfig 3 is the name of the software, not the version. You can find the version number under: Help > Version
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #7  
Old 24th November 2011, 16:20
jarome jarome is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 8
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default answer

Downloaded two days ago, sdo the latest--3.0.4
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MySQL Error Nolan Installation/Configuration 13 27th November 2014 06:04
how to access webdav? 007007 Installation/Configuration 1 15th January 2011 16:49
Webmin upgrade lishaw1968 Installation/Configuration 15 26th August 2010 16:23
Questions in regards to ISP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" rbrantley HOWTO-Related Questions 16 10th April 2006 19:26
setup fails on debian 3.1 dtrumbower Installation/Configuration 7 7th March 2006 14:42


All times are GMT +2. The time now is 10:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.