Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 16th November 2011, 18:32
Pasco Pasco is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Switzerland
Posts: 96
Thanks: 12
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISPConfig 3 / Apache Crash / SNI

Hi 2gether

I faced a very strange behavior and got a big problem now.

I upgraded to ISPConfig 3.0.4. Everything worked liked a charm. Then I wanted to try out SNI for multiple SSL on one IP. So I activated SSL on two different webs. Which didn't worked. I alway got the one (the first activated SSL Web) certificate, no matter if I took the one or other URL from the both SSL activated webs.

Then all of a sudden apache2 didn't worked anymore. I had a look into the apache2 log:

[Wed Nov 16 17:08:02 2011] [warn] Init: Name-based SSL virtual hosts only work for clients with TLS server name indication support (RFC 4366)
[Wed Nov 16 17:08:02 2011] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/lib/apache2/suexec)
[Wed Nov 16 17:08:02 2011] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
[Wed Nov 16 17:08:02 2011] [notice] Digest: done
PHP Deprecated: Comments starting with '#' are deprecated in /etc/php5/apache2/conf.d/imagick.ini on line 1 in Unknown on line 0
PHP Deprecated: Comments starting with '#' are deprecated in /etc/php5/apache2/conf.d/imap.ini on line 1 in Unknown on line 0
PHP Deprecated: Comments starting with '#' are deprecated in /etc/php5/apache2/conf.d/mcrypt.ini on line 1 in Unknown on line 0
[Wed Nov 16 17:08:02 2011] [warn] Init: Name-based SSL virtual hosts only work for clients with TLS server name indication support (RFC 4366)
[Wed Nov 16 17:08:02 2011] [notice] Apache/2.2.14 (Ubuntu) DAV/2 mod_fcgid/2.3.4 PHP/5.3.2-1ubuntu4.10 with Suhosin-Patch mod_ruby/1.2.6 Ruby/1.8.7(2010-01-10) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8k configured -- resuming normal operations
[Wed Nov 16 17:08:05 2011] [notice] caught SIGTERM, shutting down

Then I tried to restart apache2 with /etc/init.d/apache2

I got 2 errors:

* Starting web server apache2 Warning: DocumentRoot [/var/www/[one_of_my_webs_SYMLINK]/web] does not exist
[Wed Nov 16 18:22:52 2011] [warn] _default_ VirtualHost overlap on port 443, the first has precedence

[fail]

So apache2 doesn't start anymore, even not the ISPConfig Webpanel..

I think I also actived "VServer-Server"..perhaps that was the problem?

And I tried to "Send a Message" or "Read a Message" in the Webpanel..nothing happend and then apache2 crashed down and doesn't start again.

Can anybody please help me to get apache2/ISPConfig 3 running again?

Thanks so much again in advance
P@sco

Last edited by Pasco; 16th November 2011 at 19:09.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fixing 404 Not Found Errors on Apache on Centos 5 x86_64 Dedi LinuxOnMyMac HOWTO-Related Questions 11 16th October 2010 04:29
ISPconfig and apache on centos 5.5 Hamra Installation/Configuration 4 9th October 2010 01:16
Ftp problems timeout reny2000 General 6 23rd December 2009 11:09
Loads of mysql connections to dbispconfig StrikerNL General 2 5th March 2009 14:31
ISPConfig installation into multiple OpenVZ containers letezo Installation/Configuration 11 3rd March 2009 22:47


All times are GMT +2. The time now is 12:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.