Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 11th November 2011, 13:14
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
Default

Looks ok. Did you restart Apache? If that didn't work, can you post the polyfidelity.org.au vhost configuration?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't receive mails baicunko Server Operation 12 3rd August 2011 23:02
ISPConfig3 mail doesn't work Marr General 6 1st September 2010 10:32
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 17:59
Howtoforge the perfect Server(links) rini90 Installation/Configuration 0 14th December 2008 11:58
The Perfect Setup - Debian Etch (Debian 4.0) some trouble daniel80 HOWTO-Related Questions 26 1st February 2008 17:30


All times are GMT +2. The time now is 05:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.