Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10th November 2011, 18:22
dinsdale dinsdale is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 18
Thanks: 2
Thanked 5 Times in 3 Posts
Default dedicated email setup. Email sent from main server only delivered locally.

Hi,

I have a two server setup with dedicated webserver and mail server.
Mail sent to a hosted client domain from the webserver (e.G. a web form) is delivered via maildrop and not relayed to the destination as I would expect.
It then can be found locally in the vmail directory on the webserver.
Any other mail to other domains coming from the webserver is delivered correctly, just local domains are delivered, well, locally.

I don't understand why, since mail from the outside arrives correctly at the mail server.

Nov 10 10:57:42 webserver postfix/pipe[24329]: A30FF308D: to=<name@domain.com>, relay=maildrop, delay=0.11, delays=0.05/0.02/0/0.04, dsn=2.0.0, status=sent (delivered via maildrop service)

I'm running IPSConfig 3.0.3 on ubuntu 11.04

I checked mydestination in main.cf which points correctly to the hostname. webserver.domain.com

Any hint where to dig would be appreciated. Where appart from mydestination does ispconfig or postfix think that they are responsible for a domain? The webserver is not configured as mail server at all.

Thanks in advance
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
dedicated server, maildrop, postfix

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't Ping over VPN RoMiONeT Server Operation 2 4th July 2010 01:19
Debian 5 Ajax error + network interface always shutting down ev0css Installation/Configuration 3 5th June 2010 13:58
Sending mail ISPConfig 3 but not receivind catza Installation/Configuration 20 19th May 2010 13:47
Can't start apache Musty Server Operation 12 9th March 2008 14:58
Problems with Postfix Mysql Courier PatrickAdrichem Installation/Configuration 3 13th April 2007 16:44


All times are GMT +2. The time now is 06:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.