Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10th November 2011, 07:54
CSsab CSsab is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 174
Thanks: 19
Thanked 32 Times in 27 Posts
Default Broken link in monitor module ISPConfig 3.04

Hi I have a broken link in the link to "more information" in the monitor module.
I am presuming this has something to do with an ajax request.
Where can I look to fix this?

Thanks in advance.
I am very happily working with the new features in this version - great work !!
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Relay access denied when using SMTP to external recipients Kamran Shah Installation/Configuration 111 14th May 2014 18:10
Control Panel - E-mail Tab is empty domi-nik General 15 14th April 2011 18:17
colocation problem d3m0nic Installation/Configuration 14 23rd June 2006 23:18
Mambo And ISPconfig Link Problem rikardo General 1 9th May 2006 17:45
Mambo And ISPconfig Link Problem rikardo Server Operation 1 9th May 2006 16:41


All times are GMT +2. The time now is 15:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.