Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 5th November 2011, 17:38
zzz zzz is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Cool Updated to 3.0.4, monitoring overview broke

Hi.

I updated ispconfig from 3.0.3 (I believe) to latest 3.0.4 via root shell. No errors during update.

Everything seems to work except "System State (All servers)".

Quote:
--- on green background ---
Server: *** (Debian Squeeze/Sid)
ISPConfig 3.0.4
State: ok (0 unknown, 0 info, 0 warning, 0 critical, 0 error)
More information...
---------------------------
However, there are updates available and my hard disk space is low (87%).
"Show disk usage" and "Show update state" report that correctly, just the overview page is green.

Also, when I click the "More information...", no more info appears (I get the same text as above except the more info link).

So, where do I look for the problem? There are just some PHP notices in apache log and nothing relevant that I could find.

EDIT: It has been cca 24 hours since update.

Last edited by zzz; 5th November 2011 at 17:41.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Clamd.d not found setting up the Perfect Server (centos 6) deainfo.elisa Server Operation 10 9th December 2013 22:53
Updated and now mail is broke MrMoo Installation/Configuration 4 21st September 2011 14:18
yum issues el-sid Installation/Configuration 4 10th August 2011 11:01
Mac4Lin ver.0.2 - Mac OS X Leopard Transformation pack infra_red_dude Desktop Operation 77 12th September 2010 22:21
Postfix problem vaio1 General 4 17th October 2007 10:27


All times are GMT +2. The time now is 22:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.