Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #21  
Old 30th October 2011, 19:48
kevin.cousins kevin.cousins is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: USA
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Whoaoaoaoa, this is too wierd!

In my mail client, Outlook, I unchecked/disabled the Internet E-mail Settings/More Settings.../Outgoing Server/My outgoing server (SMTP) requires authentication setting and am now able to send mail.

Is this a security liability? And if so, how do I reconfigure the server to require authentication?

Kevin
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cannot recieve email hestin Installation/Configuration 1 30th November 2009 14:05
Loads of mysql connections to dbispconfig StrikerNL General 2 5th March 2009 14:31
cPHPezMail...wont send email - ispconfig gjcomputer Server Operation 1 22nd January 2009 03:23
How to install OpenOficeOrg 3.0.0 in Ubuntu 8.04 ernesthagger HOWTO-Related Questions 43 23rd December 2008 14:42
cant send email after install. cortexx Installation/Configuration 1 16th August 2007 10:10


All times are GMT +2. The time now is 02:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.