Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 18th May 2006, 06:16
Victor Skoropupob Victor Skoropupob is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via ICQ to Victor Skoropupob
Unhappy Perfect setup SuSe 10.0 - php problem

I have installed system how it has been told in the instruction.
All works perfect. But i have problem with PHP.
It works incorrectly. I have read through forum. Has write register_globals=on in php.ini.
The problem is not solved.
Here an example: http: // it.sznsk.ru/INSTALLATION/installSQL.php
Under the instruction should be: http: // it.sznsk.ru/HowToInstall/

PS System is SuSe 10.0 and ispconfig 2.2.2
Thanks for support!
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem Installing Courier (The Perfect Setup) regan Installation/Configuration 1 22nd April 2006 22:49
tlsmgr webmail problem, suse 9.3 perfect setup dschmid Installation/Configuration 44 2nd April 2006 18:55
Downgrade php5 to php4.4.2 llizards Installation/Configuration 4 13th March 2006 23:58
The Perfect Setup - SUSE 9.3/Install apt For SUSE PROBLEM gimhan90 Installation/Configuration 13 27th January 2006 09:34
MYSQL and the perfect setup 9.2 Suse pkfrizzlefry HOWTO-Related Questions 7 21st May 2005 20:12


All times are GMT +2. The time now is 18:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.