Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 24th October 2011, 14:00
sjswarts sjswarts is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2011
Location: Australia
Posts: 135
Thanks: 17
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

Yes I have tried that and with the DNS set to 192.168.1.1 it responds correctly... Now I just have to get it to redirect to that.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix: can send emails outside, none received daseagle Server Operation 9 11th October 2011 12:03
Postfix not forwarding for some domains flappy Installation/Configuration 3 21st November 2010 17:57
RoundCube Sends but will not receive. happz Installation/Configuration 33 17th April 2010 21:55
421 Unexpected failure Lizard King Installation/Configuration 20 7th July 2009 20:43
Mail System Error - Returned Mail tristanlee85 General 16 16th March 2008 09:40


All times are GMT +2. The time now is 17:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.