#1  
Old 21st October 2011, 07:54
Kira Kira is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 30
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default HostnameLookups?

Hi,

I need to turn on "HostnameLookups" for my Apache Server, can I do this somehow via ISPConfig or do I have to edit the httpd.conf directly?

Thanks,
Kira
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 22nd October 2011, 11:31
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,732 Times in 2,569 Posts
 
Default

If you want to do this per virtual host, you can use the Apache Directives field in ISPConfig. If you want to do it globally, please do this in your httpd.conf.

http://httpd.apache.org/docs/2.0/mod...ostnamelookups
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.