Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 4th October 2011, 16:50
anubix anubix is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 32
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default can't send email after installing ispconfig 3 from email client

i had my email client sending email fine using the submission port,
but now i get a wrong username and password when i try to send mail.

i logged into the server and used telnet to send a test email and it worked?

why is the password for downloading the mail working,
but for sending it doesn't?

aren't these the same password.

and why did it stop working all of a sudden?

did a config file get reset without my knowledge?

any help is greatly appreciated.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Control Panel - E-mail Tab is empty domi-nik General 15 14th April 2011 18:17
ISPconfig 3 some users cannot send email to outside Rockblade Installation/Configuration 7 29th April 2010 01:40
Email Attachment cant send out using ispconfig 2 cheesewizz Installation/Configuration 4 29th March 2010 03:27
Cant Send Email After Installing dkfilter coxeh Installation/Configuration 6 7th February 2008 14:22
how to configure postfix to send email out for a hosted domain nox171 Server Operation 24 13th July 2007 11:48


All times are GMT +2. The time now is 17:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.