Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 29th September 2011, 09:30
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,981
Thanks: 825
Thanked 5,371 Times in 4,218 Posts
Default

Which Linux distribution do you use?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 29th September 2011, 16:03
merovinq merovinq is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

debian lenny
Reply With Quote
  #13  
Old 29th September 2011, 16:08
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,981
Thanks: 825
Thanked 5,371 Times in 4,218 Posts
Default

Please try to change the field length of the field session_id in the sys_session table to varchar 64 with phpmyadmin. And are there any error in the apache error.log, especially related to vlogger?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #14  
Old 29th September 2011, 16:28
merovinq merovinq is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Please try to change the field length of the field session_id in the sys_session table to varchar 64 with phpmyadmin. And are there any error in the apache error.log, especially related to vlogger?
I changed the length of the session_id field from 32 to 64 in the sys_session table of the dbispconfig database... does the same thing.

Also there is no errors in the /var/log/apache2/error.log when trying to post the login information
Reply With Quote
  #15  
Old 29th September 2011, 16:35
merovinq merovinq is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

I do remember at one point several months ago I was using sshfs from a laptop to connect to the server's file system.... and it somehow messed up the permissions of my / directory (i think).

When this happened all of my websites went offline and I spend around an hour to figure out the problem. fixed the permission problem. and my websites were working again... I think this might have something to do with my problem now that I think back.

However I've given the phpmyadmin/ispconfig web application temporary 777 permissions and seems to be the same...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fail2ban configuration Captain Installation/Configuration 2 28th June 2011 19:48
F11 courier-imap fails. Nachogrande General 6 1st November 2010 17:55
amavis rejects all inbound emails aclhkaclhk Installation/Configuration 5 28th February 2010 04:24
squirrelmail and postfix witoszek General 12 1st December 2009 18:07
Postfix can't received email from exterior astra2000 Server Operation 5 17th October 2009 23:26


All times are GMT +2. The time now is 14:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.