#1  
Old 7th February 2011, 13:39
abintipl abintipl is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 150
Thanks: 31
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default Cron Job

Dear all,

I am running an Email marketing application on ISPconfig/ Debain server.

In my application the Cron script is as under;

php -f /var/www/clients/client1/web1/web/mail/admin/cron/cron.php

I have chosen Full Cron in Client under Max type of jobs

Cron job does not run ...

Further, please note the steps I followed, Under Sites>Cron Job

& have pasted in the box command to run

" php -f /var/www/clients/client1/web1/web/mail/admin/cron/cron.php"

Please advice.

Thanks for such kind support to Ispconfig Team

regards,

Abin
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 7th February 2011, 14:12
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,814
Thanks: 821
Thanked 5,339 Times in 4,188 Posts
Default

You have to use the full path to a command in cronjobs on Linux. So the path is something like /usr/bin/php .... and not just php.

To find the path of the php binary on your server, use the command:

which php
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 7th February 2011, 15:03
abintipl abintipl is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 150
Thanks: 31
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default Cron Started running

Dear Sir,

Thanks so much for your support

Cron has started

I must appreciate your prompt support

regards,

Abin

Quote:
Originally Posted by till View Post
You have to use the full path to a command in cronjobs on Linux. So the path is something like /usr/bin/php .... and not just php.

To find the path of the php binary on your server, use the command:

which php
Reply With Quote
  #4  
Old 28th September 2011, 10:57
abintipl abintipl is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 150
Thanks: 31
Thanked 5 Times in 5 Posts
 
Default Cron

Hello Sir,

I have set up a new server with the same application as mentioned in this post earlier.

I have followed the same steps to set up a cron job
Cron job did run only for 2 times but after that it not not at all running

Please advice

Thanks and regards,

Abin
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cron Job delgado2061 Installation/Configuration 0 1st January 2011 03:09
Problem getting cron job to run and in need of help :) MrCompTech General 7 27th July 2010 09:50
Cron job fails kushan Server Operation 2 9th April 2010 02:52
Cron job question autogun General 2 22nd December 2009 11:54
How to create a Cron job for ISPconfig AngelDrago HOWTO-Related Questions 1 13th January 2009 14:30


All times are GMT +2. The time now is 19:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.