Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 27th September 2011, 22:04
JEU JEU is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Argentina
Posts: 30
Thanks: 2
Thanked 4 Times in 4 Posts
Question short_open_tag disabling for a certain site

Hello guys, im trying to get some site developed with symfony up, my problem is that the "check.php" who test the enviroment for symfony keeps telling me that "short_open_tag = On". I have "php_flag short_open_tag Off" on the php.ini configuration for that site, but doesnt work.

Any ideas??

P.S.: phpinfo() is telling the same thing about short_open_tag.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Email problem 'Cannot set my user or group id.' (using ISPConfig 3 + OpenSuSE 11.2) urosm Installation/Configuration 5 19th June 2010 23:41
HELP: Enabled SSL on Site, Broke site astewart Developers' Forum 7 3rd April 2009 00:34
Site Skeletons rbartz Feature Requests 11 29th November 2008 17:07
I just need one website...... showe1966 Installation/Configuration 21 20th September 2007 00:20
Static Web Site Configurations christopher Installation/Configuration 8 18th November 2006 15:43


All times are GMT +2. The time now is 11:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.