Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 26th September 2011, 09:39
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Do you have valid nameservers in /etc/resolv.conf? Maybe you can try if 8.8.8.8 and 8.8.4.4 work (Google's nameservers).
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to falko For This Useful Post:
cly (26th September 2011)
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
dns, firewall, login, resolve, slow

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Incoming Emails abintipl Installation/Configuration 3 11th May 2011 09:03
The dreaded OpenSuse/Postfix issue pinky Installation/Configuration 2 11th April 2008 22:35
charset issue. lifeisboost Installation/Configuration 8 20th February 2008 15:47
DNS MX Issue jmead Installation/Configuration 3 29th November 2007 10:06
iptables issue with xen perfect setup - debian alexnz HOWTO-Related Questions 3 25th November 2006 13:49


All times are GMT +2. The time now is 04:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.