Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 25th September 2011, 14:06
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
Default

There is no firewall active on your linux server. I checked that on the kernel level outside of ispconfig. So you can take this as fact.

You describe that you have lan and wan addresses on the sever. Currently there is only one ip configured on the linux system. So if i understand you correctly, there must be at least two addresses configured on the linux server. In that case, you dont have a problem with the firewall and also not a problem with ispconfig. The problem is then that one ip or network card is missing in your network card configuration. So which and how many network cards are installed in the server and which ip addressescare assigned to these network cards. You might want to send me the details trough the support system, so you dont have to publish them here.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #22  
Old 26th September 2011, 10:25
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
 
Default

The problem has been solved now. The reason for the problem was a typo in the gateway IP address in the network card configuration settings (/etc/network/interfaces file on Debian and Ubuntu).
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
remote mysql

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't login (w/ remote MySQL) menganito Installation/Configuration 3 16th May 2011 16:43
CPU load locks up box. Apache or MYSQL related. crypted General 61 29th October 2010 23:16
ISPConfig3 Mail Warn Errors reason8 General 3 25th November 2009 14:58
Management/system config/settings & /server/settings not working!! dactor Installation/Configuration 9 6th February 2008 10:11
Can't Remote Access mysql 4.1 dedibox Installation/Configuration 2 24th August 2006 11:32


All times are GMT +2. The time now is 18:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.