Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 20th September 2011, 20:08
MrMoo MrMoo is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 14
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Updated and now mail is broke

im unable to send or recieve emails, i don't get any errors or bounce backs and when i type "mail" as root there is nothing waiting

i just ran "yum update" it updated over 200 packages and it seems some of them included mail server updates.

my dovecot/postfix install is now not working, ive not changed anything config wise

my maillog contains the following when i send an email and the last few lines are when i check mail via squirrelmail

Quote:
Sep 20 18:56:55 burtonc sendmail[3278]: p8KHutow003278: Authentication-Warning: burtonc.net: apache set sender to admin@xxxxxx.com using -f
Sep 20 18:56:55 burtonc sendmail[3278]: p8KHutow003278: from=admin@xxxxxx.com, size=545, class=0, nrcpts=1, msgid=<51330.87.102.39.245.1316541415.squirrel@www .xxxxxx.com>, relay=apache@localhost
Sep 20 18:56:55 burtonc sendmail[3278]: p8KHutow003278: to=xxxxxx@hotmail.com, ctladdr=admin@xxxxxx.com (48/48), delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=relay, pri=30545, relay=[127.0.0.1] [127.0.0.1], dsn=4.0.0, stat=Deferred: Connection refused by [127.0.0.1]
Sep 20 18:56:57 burtonc dovecot: imap-login: Login: user=<admin@xxxxxx.com>, method=PLAIN, rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
Sep 20 18:56:57 burtonc dovecot: IMAP(admin@xxxxxx.com): Disconnected: Logged out bytes=630/460
Sep 20 18:56:59 burtonc dovecot: imap-login: Login: user=<admin@xxxxxx.com>, method=PLAIN, rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
Sep 20 18:56:59 burtonc dovecot: IMAP(admin@xxxxxx.com): Disconnected: Logged out bytes=117/1407
Sep 20 18:57:12 burtonc dovecot: IMAP(admin@xxxxxx.com): Disconnected: Logged out bytes=79/720
Sep 20 18:57:12 burtonc dovecot: imap-login: Login: user=<admin@xxxxxx.com>, method=PLAIN, rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
Sep 20 19:00:02 burtonc dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts): rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
Sep 20 19:00:02 burtonc dovecot: imap-login: Disconnected (no auth attempts): rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
my main.cf mydestination line looks like this

Quote:
mydestination = myhostname, localhost, localhost.localdomain
i use the perfect server ceontOS 5 setup from this site which was working great until i just updated.

I have also tried configuring a new centOS 6 server and have the same delivery/recieving issues.

im in desperate need of help, many thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.