Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 19th September 2011, 02:13
ducatman74 ducatman74 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default no ftp / mail / phpmyadmin ???

Hi all !!

I fight with ispconfig 3.0.3.3 since a week and still can't make it work.
I'm on ubuntu 11.04 installed with all options.

- Most services are "green" and start without problem

- I cant access to my websites

- dovecot seem to have a problem to connect (init: dovecot main process (10178) terminated with status 89).

- Pure-ftpd start without error, I can connect to ftp using a "hand made" system user, but not with ispconfig user.

- I can connect to ispconfig database (command line) using config in /etc/pure-ftpd/db/mysql.cnf (copy the crypted password) and ISPconfig FTP users are in table ftp_user

- phpmyadmin is running but I can't connect with any account.

- And I still have problems with certificates who don't work after trying every solutions.

So I don't know what's wrong. If anyone had a sugestion ?

Last edited by ducatman74; 19th September 2011 at 02:18.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problem jagsler Server Operation 41 7th July 2011 14:19
installing squirrelmail on Debian with ispconfig3 saco721 Installation/Configuration 18 1st April 2011 17:57
RoundCube Sends but will not receive. happz Installation/Configuration 33 17th April 2010 21:55
ftp is very slow and asks for user/passwd continuously chico58 Installation/Configuration 7 8th October 2008 12:43
Can not recieve mail with de virtual mail adress Mounir Installation/Configuration 9 24th July 2006 23:16


All times are GMT +2. The time now is 10:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.