#1  
Old 14th September 2011, 19:06
wchopite wchopite is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 13
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default I can't send or recibe emails

Sorry my english.

I am following this tutorial: http://www.howtoforge.com/perfect-se...ot-ispconfig-3

All go fine, websites, ftp.

I create DNS records (I have a static IP), and all is ok. Except send or recibe emails.

I have no idea why it does not work. Maybe files logs can help you?

I need help please.

thanks in advance
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 15th September 2011, 09:26
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,395
Thanks: 833
Thanked 5,490 Times in 4,322 Posts
Default

Take a look into the log file /var/log/mail.log and post the errors that you get there when you send a email.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
wchopite (16th September 2011)
  #3  
Old 16th September 2011, 16:45
wchopite wchopite is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 13
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Take a look into the log file /var/log/mail.log and post the errors that you get there when you send a email.
Thanks for replying

Here the file with log of emails (attached).

I don't know if it has to do with a DNS PTR record

I am a newbie in this
Attached Files
File Type: txt log.mail.09-16-2011.txt (92.2 KB, 169 views)
Reply With Quote
  #4  
Old 17th September 2011, 11:04
Ghostdare Ghostdare is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Europe - Romania - Bucharest
Posts: 151
Thanks: 11
Thanked 22 Times in 22 Posts
Default

Post your DNS records... i think that your poblem is in there.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Ghostdare For This Useful Post:
wchopite (17th September 2011)
  #5  
Old 17th September 2011, 15:37
wchopite wchopite is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 13
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Ghostdare View Post
Post your DNS records... i think that your poblem is in there.
Where are these DNS records?

I have several domains running on the server

Thank you for responding
Reply With Quote
  #6  
Old 17th September 2011, 15:48
Ghostdare Ghostdare is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Europe - Romania - Bucharest
Posts: 151
Thanks: 11
Thanked 22 Times in 22 Posts
Default

If you have your own nameserver.... are in DNS tab from ISP Config web interface, and post fom the domain you can not send mail.
Reply With Quote
  #7  
Old 17th September 2011, 15:58
wchopite wchopite is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 13
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Ghostdare View Post
If you have your own nameserver.... are in DNS tab from ISP Config web interface, and post fom the domain you can not send mail.
I have problems sending and receiving emails in all domains.

Here is an example of one of the domains
Attached Images
 
Reply With Quote
  #8  
Old 17th September 2011, 16:13
Ghostdare Ghostdare is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Europe - Romania - Bucharest
Posts: 151
Thanks: 11
Thanked 22 Times in 22 Posts
Default

i've discovered this http://www.mxtoolbox.com/SuperTool.a...3a200.8.130.56 you are blacklisted

Last edited by Ghostdare; 17th September 2011 at 16:30. Reason: Update
Reply With Quote
  #9  
Old 17th September 2011, 16:20
wchopite wchopite is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 13
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Ghostdare View Post
I've just did a querry for yoyr site

; <<>> DiG 9.7.3 <<>> mx styc2.com.ve
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NXDOMAIN, id: 47322
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 0, AUTHORITY: 1, ADDITIONAL: 0

;; QUESTION SECTION:
;styc2.com.ve. IN MX

;; AUTHORITY SECTION:
ve. 600 IN SOA ns1.nic.ve. hostmaster.nic.ve. 2011091709 900 300 1296000 3600

;; Query time: 246 msec
;; SERVER: 82.76.253.115#53(82.76.253.115)
;; WHEN: Sat Sep 17 17:08:10 2011
;; MSG SIZE rcvd: 85

and nothing... sry i've copied wrong domain from your log. the querry for

; <<>> DiG 9.7.3 <<>> mx webstyc.com.ve
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 9694
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 2, ADDITIONAL: 1

;; QUESTION SECTION:
;webstyc.com.ve. IN MX

;; ANSWER SECTION:
webstyc.com.ve. 86400 IN MX 10 mail.webstyc.com.ve.

;; AUTHORITY SECTION:
webstyc.com.ve. 86400 IN NS ns1.webstyc.com.ve.
webstyc.com.ve. 86400 IN NS ns2.webstyc.com.ve.

;; ADDITIONAL SECTION:
mail.webstyc.com.ve. 86400 IN A 200.8.130.56

;; Query time: 4695 msec
;; SERVER: 82.76.253.115#53(82.76.253.115)
;; WHEN: Sat Sep 17 17:12:32 2011
;; MSG SIZE rcvd: 105

and are OK.

That's the name of the machine.

I should change styc2.com.ve by webstyc.com.ve?

As I do that?

Only in the file /etc/hosts?

Thank you very much for your support because I am a novice at this
Reply With Quote
  #10  
Old 18th September 2011, 09:22
Ghostdare Ghostdare is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Europe - Romania - Bucharest
Posts: 151
Thanks: 11
Thanked 22 Times in 22 Posts
 
Default

You asked me in a PM about port 25 - it could be, because i can't reach your server with telnet. Give a call and find out.

About your blacklisting - you should check your configuration for open relay.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
emails, ispconfig3

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PostFix can receive but can not send emails cjsdfw Server Operation 10 8th December 2009 08:11
emails that can only send to the same domain lunardi General 4 30th September 2009 23:32
clamav and aspanaassin does not send notify emails to sender when virus found Emileve HOWTO-Related Questions 0 19th September 2009 10:20
not able to send and recieve emails ayad HOWTO-Related Questions 14 15th September 2009 13:16
postfix/email problems...will not send emails out plathw Server Operation 13 28th November 2007 16:04


All times are GMT +2. The time now is 21:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.