Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 15th September 2011, 18:13
emanation emanation is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 15
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default IPSCoonfig is not avaliable after few hours server has been rebooted

So, I have CentOS 6 and everything work great.
But after few hour some time 1 day IPSConfig is not avaliable anymore though all other services are working great. I get "Server doesn't respond" message at browser. In fact I use non standard port for IPSConfig. It's not 8080. And I use SSL connection only.
After rebooting server ISPConfig is available with out any problem.
Is there any critical service which could stop itself and it's dependence to be workable IPSConfig? And what I should check when IPSConfig doesn't opens.
Thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SSL don't work please help me walner8080 Installation/Configuration 8 26th September 2010 13:07
Debian 5 Ajax error + network interface always shutting down ev0css Installation/Configuration 3 5th June 2010 13:58
I don't recieve mail. privir Installation/Configuration 2 3rd June 2009 23:08
Rejecting outbound mail tristanlee85 General 11 20th May 2007 18:04
Problems with Postfix Mysql Courier PatrickAdrichem Installation/Configuration 3 13th April 2007 16:44


All times are GMT +2. The time now is 00:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.