#1  
Old 12th September 2011, 12:18
asn asn is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Email not working

Dear Sir,

I install ISPConfig 3 on my server.

Every thing is working fine. My website is working.

I create one email id on it, but my email is not working.

I check log file & the out is:

Sep 12 03:03:28 server1 postfix/qmgr[26031]: A2157520E3: from=<info@bulkemailadvertising.in>, size=828, nrcpt=1 (queue active)
Sep 12 03:03:29 server1 amavis[8867]: (08867-10) (!)ClamAV-clamd: Can't connect to UNIX socket /var/run/clamav/clamd.ctl: 111, retrying (2)
Sep 12 03:03:35 server1 amavis[8867]: (08867-10) (!!)ClamAV-clamd av-scanner FAILED: run_av error: Too many retries to talk to /var/run/clamav/clamd.ctl (Can't connect to UNIX socket /var/run/clamav/clamd.ctl: Connection refused) at (eval 88) line 309.
Sep 12 03:03:35 server1 amavis[8867]: (08867-10) (!!)WARN: all primary virus scanners failed, considering backups
Sep 12 03:03:35 server1 amavis[8867]: (08867-10) (!!)ClamAV-clamscan av-scanner FAILED: /usr/bin/clamscan DIED on signal 11 (000b) at (eval 88) line 527.
Sep 12 03:03:35 server1 amavis[8867]: (08867-10) (!!)TROUBLE in check_mail: virus_scan FAILED: virus_scan: ALL VIRUS SCANNERS FAILED: ClamAV-clamd av-scanner FAILED: run_av error: Too many retries to talk to /var/run/clamav/clamd.ctl (Can't connect to UNIX socket /var/run/clamav/clamd.ctl: Connection refused) at (eval 88) line 309.; ClamAV-clamscan av-scanner FAILED: /usr/bin/clamscan DIED on signal 11 (000b) at (eval 88) line 527.
Sep 12 03:03:35 server1 amavis[8867]: (08867-10) (!)PRESERVING EVIDENCE in /var/lib/amavis/tmp/amavis-20110912T030328-08867
Sep 12 03:03:35 server1 postfix/smtp[25717]: A2157520E3: to=<abinash@groovyindia.com>, relay=127.0.0.1[127.0.0.1]:10024, delay=994, delays=987/0.01/0/7.4, dsn=4.5.0, status=deferred (host 127.0.0.1[127.0.0.1] said: 451 4.5.0 Error in processing, id=08867-10, virus_scan FAILED: virus_scan: ALL VIRUS SCANNERS FAILED: ClamAV-clamd av-scanner FAILED: run_av error: Too many retries to talk to /var/run/clamav/clamd.ctl (Can't connect to UNIX socket /var/run/clamav/clamd.ctl: Connection refused) at (eval 88) line 309.; ClamAV-clamscan av-scanner FAILED: /usr/bin/clamscan DIED on signal 11 (000b) at (eval 88) line 527. (in reply to end of DATA command))

Please check this issue.

Thanks & Regards
ASN
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th September 2011, 13:24
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,788
Thanks: 840
Thanked 5,612 Times in 4,423 Posts
Default

Please try to restart clamav.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 12th September 2011, 14:03
asn asn is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Clamav restart

Sir, when I restart Clamav

I got following message.

server1:~# /etc/init.d/clamav-daemon restart
Stopping ClamAV daemon: clamd.
Starting ClamAV daemon: clamd LibClamAV Warning: *******************************
****************************
LibClamAV Warning: *** This version of the ClamAV engine is outdated. ***
LibClamAV Warning: *** DON'T PANIC! Read http://www.clamav.net/support/faq ***
LibClamAV Warning: ************************************************** *********
/lib/lsb/init-functions: line 30: 4585 Segmentation fault /sbin/start-stop
-daemon --start --nicelevel $nice --quiet --exec $exec --oknodo --pidfile "$pidf
ile" -- "$@"
failed!

Thanks & Regards

ASN
Reply With Quote
  #4  
Old 12th September 2011, 17:48
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,788
Thanks: 840
Thanked 5,612 Times in 4,423 Posts
Default

Which Linux distribution do you use? Is this a virtual server?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 12th September 2011, 19:54
asn asn is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Linux Server Type

Sir,

I am using debian 5.0 lenny cloud server.

ASN
Reply With Quote
  #6  
Old 13th September 2011, 11:35
asn asn is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Issue resolved

Sir, my problem is resolved.

Through following link help

http://www.faqforge.com/linux/how-to...ian-5-0-lenny/

Thanks & Regards
ASN
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Email Quota Working but not Displaying Bicet Installation/Configuration 4 27th August 2011 23:21
Email not working after upgrade to 3.0.3 hyzerfool Installation/Configuration 9 7th December 2010 12:10
Email forwarding problems andrejchy Installation/Configuration 5 10th April 2009 11:56
Email server stopt working after power failure DaRKNeSS666NL General 17 14th January 2008 21:43


All times are GMT +2. The time now is 05:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.