Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 5th September 2011, 01:03
midcarolina midcarolina is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 254
Thanks: 1
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default Apache (Httpd) while running ISPConfig 3

Could anyone help with this error, its' cause and correction....located in error log for httpd.


[Sun Sep 04 03:00:20 2011] [error] mod_ruby: error in ruby
[Sun Sep 04 03:00:20 2011] [error] mod_ruby: ruby:0:in `require': no such file to load -- apache/ruby-run (LoadError)
[Sun Sep 04 03:00:20 2011] [error] mod_ruby: failed to require apache/ruby-run
[Sun Sep 04 03:00:20 2011] [error] mod_ruby: error in ruby
[Sun Sep 04 03:00:20 2011] [error] mod_ruby: ruby:0:in `require': no such file to load -- apache/ruby-run (LoadError)

Only repetitive error.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 5th September 2011, 10:21
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,721 Times in 2,562 Posts
Default

http://www.howtoforge.com/apache2-mo...-run-loaderror
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 5th September 2011, 17:21
midcarolina midcarolina is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 254
Thanks: 1
Thanked 5 Times in 5 Posts
 
Default

Thank you!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Control Panel - E-mail Tab is empty domi-nik General 15 14th April 2011 18:17
ISPconfig and apache on centos 5.5 Hamra Installation/Configuration 4 9th October 2010 01:16
High on Lenny - Lvm Mount Problem Serverman Technical 1 23rd June 2009 16:26
ISPConfig kill apache and ports, not work ISPconfig JaBa Installation/Configuration 8 19th March 2009 17:51
Ubuntu 8.04 server edition ISPconfig installation error malinens Installation/Configuration 4 30th July 2008 07:30


All times are GMT +2. The time now is 16:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.