Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 5th September 2011, 03:50
alme alme is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem after custom php.ini

Hello
Following your guides on how to make changes into php.ini i went to options and place my own php.ini settings. PHp is inder Fast-cgi.
I'm using ispconfig3 under centos 6. PHP 5.3.2 .After making my default php.ini and placing it in options whe I go to my site I get:
Database Error: Unable to connect to the database:The MySQL adapter "mysql" is not available.
Is there a way how to fix this or how to go back to previous settings ?
I tried to remove everything in the option and saving under empty box with the hope that this will overwrite the changes but no luck.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 17:58
Apache boot problem / GlusterFS loading stefanm Installation/Configuration 2 9th August 2011 14:25
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 14:15
Custom php.ini MisterVlad Installation/Configuration 4 20th November 2007 08:16
Problem with LUKS and custom Kernel (Debian Etch) mudfanatic Kernel Questions 0 2nd May 2007 23:53


All times are GMT +2. The time now is 11:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.