Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 3rd September 2011, 12:49
msp msp is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 41
Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Moving an SSL cert from another server

Hi there

I previously hosted some websites with a shared host (i.e. 3rd party provider) using IIS on Windows, now I've moved them to my own VPS with ISPConfig installed (i.e. I'm the provider). I'm using "The Perfect Server - Debian Squeeze" installation.

Although I previously used a shared hosting environment, my provider had purchased an SSL certificate for one of my domains (using RapidSSL) and installed it to my site. The certificate was for a domain name as opposed to an IP address.

He has now kindly sent me the certificate file (.pfx) and a separate password which he said is used for installing the certificate. I've checked this certificate and password by installing it on my personal computer (Windows) in the personal certificate store, to verify the password worked okay.

I tried to export the certificate from my personal store in a different format so that I could paste the certificate text into the SSL tab for a site in ISPConfig ... but when I visit the site over https, I get

SSL connection error
Unable to make a secure connection to the server. This may be a problem with the server or it may be requiring a client authentication certificate that you don't have.
Error 107 (net::ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR): SSL protocol error.


How do I get this certificate into one of my sites in ISPConfig?

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
certificate, install, ssl

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig3 mail doesn't work pehden Installation/Configuration 20 9th December 2013 14:05
Sending mail ISPConfig 3 but not receivind catza Installation/Configuration 20 19th May 2010 12:47
The Perfect Server - OpenSUSE 10.3 (32-bit) SSL cert trubble cruz Installation/Configuration 2 25th July 2008 22:38
What can be wrong martin_rudowicz Installation/Configuration 9 11th May 2008 19:42
subdomain and mail relay configuration aranthorn Installation/Configuration 24 3rd September 2007 22:53


All times are GMT +2. The time now is 16:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.