Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 2nd September 2011, 00:07
wake2010 wake2010 is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 21
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ok the dns issue is sorted that is currently an issue i can resolve when i create a new domain. the problem i have now is that i still can not access webmail, the log states there is no file in web/webmail so how do i do a symbolic link?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 2nd September 2011, 00:08
mentes mentes is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Spain
Posts: 132
Thanks: 4
Thanked 15 Times in 13 Posts
Default

Code:
 File does not exist: /var/www/local.advancetechuk.com/web/webmail
I'm pretty sure you didn't create an alias for webmail. (This should be done from the console, not from ISPConfig)

And did you installed some webmail? squirrelmail or roundcube

Did you get ISPConfig manual? I think is a good tool for you.
Reply With Quote
  #13  
Old 2nd September 2011, 00:12
wake2010 wake2010 is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 21
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

trust me when i get the cash i am, and yes squirrelmail is installed but obviously not accessing it so how do i do a symbolic link or what ever it is called?? the li or something
Reply With Quote
  #14  
Old 2nd September 2011, 00:17
mentes mentes is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Spain
Posts: 132
Thanks: 4
Thanked 15 Times in 13 Posts
Default

Cash? What cash?

For create symbolic links, the command is ln http://en.wikipedia.org/wiki/Ln_(Unix)

But you don't need it, you need an Alias. Read this howto: http://www.howtoforge.com/enabling-s...r-ubuntu-10.10
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mentes For This Useful Post:
wake2010 (2nd September 2011)
  #15  
Old 2nd September 2011, 00:20
wake2010 wake2010 is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 21
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yeah im already on it =] followed you via whos online
Reply With Quote
  #16  
Old 2nd September 2011, 00:21
wake2010 wake2010 is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 21
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

only one problem now what was the default webmail link in the config interface link
and the cash for the documentation just need to get the cash in the bank =]
Reply With Quote
  #17  
Old 2nd September 2011, 00:26
wake2010 wake2010 is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 21
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have the issue still i think http://local.advancetechuk.com/webmail check it and tell me if it works your end
Reply With Quote
  #18  
Old 2nd September 2011, 00:27
mentes mentes is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Spain
Posts: 132
Thanks: 4
Thanked 15 Times in 13 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by wake2010 View Post
only one problem now what was the default webmail link in the config interface link
I don't understand this question

Quote:
Originally Posted by wake2010 View Post
and the cash for the documentation just need to get the cash in the bank =]
Meanwhile you can use the howtos section.
Reply With Quote
  #19  
Old 2nd September 2011, 00:29
mentes mentes is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Spain
Posts: 132
Thanks: 4
Thanked 15 Times in 13 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by wake2010 View Post
i have the issue still i think http://local.advancetechuk.com/webmail check it and tell me if it works your end
Go to first step:

Code:
tail -f /var/www/yourdomain.com/log/error.log
Reply With Quote
  #20  
Old 2nd September 2011, 00:31
wake2010 wake2010 is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 21
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by mentes View Post
Go to first step:

Code:
tail -f /var/www/yourdomain.com/log/error.log
same file does not exist so i followed all and still at square one
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3.0.1.4 causes Apache to have too many open files gkovacs Installation/Configuration 29 27th February 2013 09:59
Whole server went down wxman General 25 28th September 2012 19:32
yet another apache2 tuning thread Ovidiu Server Operation 65 5th July 2011 16:07
Some problems after upgrade OS lenny to squeeze matiasCU Installation/Configuration 3 31st May 2011 23:53
amavis rejects all inbound emails aclhkaclhk Installation/Configuration 5 28th February 2010 05:24


All times are GMT +2. The time now is 11:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.