Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 31st August 2011, 05:04
MrUmunhum MrUmunhum is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default CentOS ISPconfig install, mod_ruby source not found.

http://www.howtoforge.com/perfect-se...ispconfig-2-p6

In step 12.3

Quote:
wget http://www.modruby.net/archive/mod_ruby-1.3.0.tar.gz
--2011-08-30 18:45:42-- http://www.modruby.net/archive/mod_ruby-1.3.0.tar.gz
Resolving www.modruby.net... 221.186.184.67
Connecting to www.modruby.net|221.186.184.67|:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 404 Not Found
2011-08-30 18:45:44 ERROR 404: Not Found.
When going to http://www.modruby.net all I get is 'It works'.

Is there an update of these instruction??

Thanls for your time.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems connecting my HTC Desire outgoing mail client to Postfix and ISP Config 2 j.smith1981 Server Operation 6 12th July 2010 20:07
Error when install ISPConfig 2 with components built from source X-admin Installation/Configuration 5 30th April 2010 14:22
One site contaminated by r57shell aceyzeriat Installation/Configuration 21 13th May 2009 13:19
How to install OpenOficeOrg 3.0.0 in Ubuntu 8.04 ernesthagger HOWTO-Related Questions 43 23rd December 2008 15:42
ISPConfig install issues... flyingaggie Installation/Configuration 2 18th July 2008 11:46


All times are GMT +2. The time now is 18:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.