Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 26th August 2011, 11:31
ande ande is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Freiburg, Germany
Posts: 29
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Several logs often dont show in the ISPConfig panel

Since today, I often can not see some logfiles: Instead, a second "ISPConfig" banner shows up at the bottom of the fronend.. see screenshot. I have ISPConfig 3.0.3.3 on Debian 6.0.2
Attached Images
 
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th August 2011, 20:56
cbj4074 cbj4074 is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 392
Thanks: 29
Thanked 58 Times in 50 Posts
 
Default

Does the same thing happen in every Web browser you try (e.g., Chrome, IE, Safari, etc.)? I'm trying to determine whether your issue is server-side or client-side.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig installation into multiple OpenVZ containers letezo Installation/Configuration 11 3rd March 2009 22:47
Incremental Webalizer Logs on ISPConfig antun Installation/Configuration 3 21st February 2008 17:46
Discrepance between ISPConfig panel and database claudioimai Installation/Configuration 1 12th September 2007 17:13
ISPConfig 2.3.2-dev released till General 9 4th June 2007 10:46
ISPConfig on OpenSuSE 10.0 Site doesn't show up Hendrikus Postma Installation/Configuration 5 6th February 2006 18:35


All times are GMT +2. The time now is 06:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.