Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 26th August 2011, 12:31
ande ande is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Freiburg, Germany
Posts: 29
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Several logs often dont show in the ISPConfig panel

Since today, I often can not see some logfiles: Instead, a second "ISPConfig" banner shows up at the bottom of the fronend.. see screenshot. I have ISPConfig 3.0.3.3 on Debian 6.0.2
Attached Images
 
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig installation into multiple OpenVZ containers letezo Installation/Configuration 11 3rd March 2009 23:47
Incremental Webalizer Logs on ISPConfig antun Installation/Configuration 3 21st February 2008 18:46
Discrepance between ISPConfig panel and database claudioimai Installation/Configuration 1 12th September 2007 18:13
ISPConfig 2.3.2-dev released till General 9 4th June 2007 11:46
ISPConfig on OpenSuSE 10.0 Site doesn't show up Hendrikus Postma Installation/Configuration 5 6th February 2006 19:35


All times are GMT +2. The time now is 04:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.