Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 22nd August 2011, 18:12
midcarolina midcarolina is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 254
Thanks: 1
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default ISPConfig 3 mail and DNS

Oddest thing...
I have one site on the server. I am using Firefox Thunderbird to collect mail. It recognizes the imap server, and the password too, but still won't send mail. This is what I have:

mail.example.com pointing to public IP in ISPConfig 3 (A record). I did an IP lookup of mail.example.com and my IP was correctly resolved.

In the "Monitor", the only error I am receiving is DNS "offline" How can this be? The site loads fine. How could there be DNS errors yet the only site loads?

No error logs in mail. How does the IP resolve, Thunderbird recognizes the address and password, but no mail can be sent?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Version 1.3 of the ISPConfig 3 Manual is finally available! falko General 44 2nd December 2011 12:04
Polish translation lucani Developers' Forum 0 17th September 2010 21:35
Postfix problem and few questions Gimly Installation/Configuration 12 7th July 2009 16:27
Postfix + postfixadmin = SMTP errors... Rashef Server Operation 4 25th June 2009 16:12
Core 4: Error Messages on Fresh Install re CTX/SSL jjw Installation/Configuration 30 6th September 2006 12:16


All times are GMT +2. The time now is 21:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.