Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 19th August 2011, 22:55
Captain Captain is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 287
Thanks: 82
Thanked 8 Times in 7 Posts
Exclamation Ubdate to 2.2.40 problem

Hello!

I updated to ISPConfig 2.2.40.

And now all web site have - 500 error.

I have Suphp.

Please HELP to solve this problem.

Big thnks.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 19th August 2011, 23:30
Captain Captain is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 287
Thanks: 82
Thanked 8 Times in 7 Posts
 
Default

problem solved see this thread
http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=30045
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Captain For This Useful Post:
falko (20th August 2011)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 15:15
ISPConfig3 Mail Warn Errors reason8 General 3 25th November 2009 14:58
BIG Problem Postfix issue admins Installation/Configuration 11 13th November 2009 11:05
postfix mysql on fedora core5 igongora Installation/Configuration 7 17th April 2007 05:40
SMTP TLS Problem with Mail Client dschmid Installation/Configuration 1 9th December 2005 02:56


All times are GMT +2. The time now is 06:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.