Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 18th August 2011, 18:57
stone1555 stone1555 is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Aug 2011
Location: USA
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to stone1555 Send a message via Yahoo to stone1555
Default Error 403 Forbidden

I have a Debian 6 server setup per the tutorial. I have noticed that when I hi refresh to many times or certain actions for valid web pages I and users are getting a 403 error. Is this something to do with security? Or is this a value that can be adjusted.

Thanks,

Stone1555
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 18th August 2011, 19:47
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
Default

Please see the error.logs of your webpages for the exact error message.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 18th August 2011, 20:51
stone1555 stone1555 is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Aug 2011
Location: USA
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to stone1555 Send a message via Yahoo to stone1555
Default

Thanks for the quick response till. Could you provide insight into which ones i should check?

Sorry for the newbish questions
Reply With Quote
  #4  
Old 18th August 2011, 23:15
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
Default

The error.log is in the log directory of the website.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 18th August 2011, 23:17
stone1555 stone1555 is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Aug 2011
Location: USA
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to stone1555 Send a message via Yahoo to stone1555
 
Default

Thanks, giving it a look over now.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My Ispconfig UI is not totally loading when i log in wachira General 23 2nd February 2011 21:11
Forbidden page style and text change Captain Installation/Configuration 1 2nd July 2010 22:18
Can't access to my website - after install problem pallermo Installation/Configuration 18 4th June 2010 14:29
add web site serr57 Installation/Configuration 18 13th April 2008 12:40
IMAP doesn't work..as i followed the Perfect Setup for Fedora 4 asokaajay Server Operation 11 10th June 2007 15:57


All times are GMT +2. The time now is 19:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.