Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 17th August 2011, 08:49
theo136 theo136 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 14
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default which index.html is correct ?

Have with ispconfig created 2 sites, say sateA and siteB.
Going to /var/www I find there: (ih=index.html)
-ih; It works !
-siteA/ih: It works site A
/web1/ih: It works ! for siteA
/web/ih: Welcome in siteA
-siteB/web/ih: Welcome is siteB
-clients/client0/web1/web/ih: Welcome in siteA
/web2/web/ih: Welcome in siteB

IMHO that is too much/often. Did I something wrong ? What/where ?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
index.html skoena General 6 10th June 2010 23:50
IMAP-Problem: directory is not owned by the correct uid or gid st2xo Installation/Configuration 8 11th December 2008 11:12
IMAP Error: Account's mailbox directory is not owned by the correct uid or gid SupuS General 9 17th October 2008 14:22
Stop index.html pedro_morgan Installation/Configuration 7 15th August 2007 18:48
Can't Login to /stats - Yes the stats have run, Yes, I'm using correct user/pass bpmee Installation/Configuration 6 31st March 2007 14:12


All times are GMT +2. The time now is 12:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.