Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 8th August 2011, 13:06
larsbrandi larsbrandi is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Squirrelmail shows nothing after login

Hi

I have setup a mail server via "Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail (Ubuntu 11.04)" and it works like a charm. The only thing missing here is squirrelmail. I get the login screen, login as a user and password, and go to a blank page. Thats it. Any hints for what iǘe done wrong here. The users accounts is made and everything is working. Another little question : Disabling quota is setting it to 0, right ?

larsbrandi
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ispconfig 3 cant receive emails lishaw1968 Installation/Configuration 25 19th August 2013 10:37
Fail2ban configuration Captain Installation/Configuration 2 28th June 2011 19:48
F11 courier-imap fails. Nachogrande General 6 1st November 2010 17:55
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 16:59
Postfix can't received email from exterior astra2000 Server Operation 5 17th October 2009 23:26


All times are GMT +2. The time now is 19:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.