Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 5th August 2011, 14:40
sygram sygram is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 101
Thanks: 10
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default memcached error on perfect server debian squeeze , ispconfig 2

Hi there,

i have just completed a new perfect server setup on a debian squeeze and installed ispconfig 2 . The process was smooth apart from the part that the hostname was single text and not in the form of xxx.domain.sss .

In any case i am trying to install memcached by running apt-get install memcached. The package gets installed with errors ( i have to restart server after installation ) but it breaks apt-get so i have to remove it. The error that i get is :

Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
The following extra packages will be installed:
libevent-1.4-2
Suggested packages:
libcache-memcached-perl libmemcached
The following NEW packages will be installed:
libevent-1.4-2 memcached
0 upgraded, 2 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
Need to get 0 B/137 kB of archives.
After this operation, 324 kB of additional disk space will be used.
Do you want to continue [Y/n]? y
Selecting previously deselected package libevent-1.4-2.
(Reading database ... 34633 files and directories currently installed.)
Unpacking libevent-1.4-2 (from .../libevent-1.4-2_1.4.13-stable-1_amd64.deb) ...
Selecting previously deselected package memcached.
Unpacking memcached (from .../memcached_1.4.5-1_amd64.deb) ...
Processing triggers for man-db ...
Setting up libevent-1.4-2 (1.4.13-stable-1) ...
Setting up memcached (1.4.5-1) ...
insserv: warning: script 'S99ispconfig_server' missing LSB tags and overrides
insserv: warning: script 'ispconfig_server' missing LSB tags and overrides
insserv: warning: script 'bastille-firewall' missing LSB tags and overrides
insserv: There is a loop between service rc.local and mountnfs if started
insserv: loop involving service mountnfs at depth 7
insserv: loop involving service networking at depth 6
insserv: loop involving service quota at depth 10
insserv: There is a loop between service rc.local and mountoverflowtmp if started
insserv: loop involving service mountoverflowtmp at depth 7
insserv: loop involving service mountall-bootclean at depth 6
insserv: There is a loop between service rc.local and checkfs if started
insserv: loop involving service checkfs at depth 4
insserv: loop involving service lvm2 at depth 3
insserv: There is a loop between service rc.local and udev if started
insserv: loop involving service udev at depth 1
insserv: There is a loop at service ispconfig_server if started
insserv: There is a loop between service rc.local and checkroot if started
insserv: loop involving service checkroot at depth 2
insserv: loop involving service keyboard-setup at depth 1
insserv: There is a loop at service rc.local if started
insserv: loop involving service mountall at depth 6
insserv: loop involving service mdadm-raid at depth 3
insserv: loop involving service mountkernfs at depth 1
insserv: Starting ispconfig_server depends on rc.local and therefore on system facility `$all' which can not be true!
insserv: Starting ispconfig_server depends on rc.local and therefore on system facility `$all' which can not be true!
insserv: Starting ispconfig_server depends on rc.local and therefore on system facility `$all' which can not be true!
...
...
...
insserv: Starting ispconfig_server depends on rc.local and therefore on system facility `$all' which can not be true!
insserv: exiting now without changing boot order!
update-rc.d: error: insserv rejected the script header
dpkg: error processing memcached (--configure):
subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
Errors were encountered while processing:
memcached
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)

Any ideas where's the problem ?

Thank you very much,

Leon
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sending email issue lezelf Installation/Configuration 15 9th August 2011 11:20
Can't receive mails baicunko Server Operation 12 3rd August 2011 22:02
Not working emails (DNS and postfix problem?) shekiman Installation/Configuration 9 1st March 2011 16:25
Email problem 'Cannot set my user or group id.' (using ISPConfig 3 + OpenSuSE 11.2) urosm Installation/Configuration 5 19th June 2010 22:41
I don't recieve mail. privir Installation/Configuration 2 3rd June 2009 22:08


All times are GMT +2. The time now is 18:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.