Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 4th August 2011, 00:45
midcarolina midcarolina is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 254
Thanks: 1
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

Hey,
Thanks for the response. This is precisely how I have it set-up. The MX at GoDaddy goes to the public IP which port forwards to the internal IP. But my understanding was that ISPConfig's MX records had to be set-up so that the server recognizes ISPConf set-up at all. Does this make sense? What is messing me up is that I am dealing with the same domain with two DNS record areas. One at GoDaddy, and one for ISPConfig. Ultimately, my goal is to have Google's Global DNS IPs, 8.8.8.8 and 8.8.4.4 to run the system, and have GoDaddy ONLY handle the server's domain. I don't want to have clients setting up DNS, A, MX, or even TXT records at two places. I only want them to have to make their set-up via ISPConfig - the reason I am using this CP in the first place. Hopefully I am making sense. This is the result of the tail command you suggested, which honestly is greek to me.

Aug 3 13:20:01 webserver dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts): rip=::1, lip=::1, secured
Aug 3 13:20:01 webserver dovecot: imap-login: Disconnected (no auth attempts): rip=::1, lip=::1, secured
Aug 3 13:25:01 webserver dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts): rip=::1, lip=::1, secured
Aug 3 13:25:01 webserver dovecot: imap-login: Disconnected (no auth attempts): rip=::1, lip=::1, secured
Aug 3 13:25:50 webserver clamd.amavisd[1942]: SelfCheck: Database status OK.
Aug 3 13:30:01 webserver dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts): rip=::1, lip=::1, secured
Aug 3 13:30:01 webserver dovecot: imap-login: Disconnected (no auth attempts): rip=::1, lip=::1, secured
Aug 3 13:35:01 webserver dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts): rip=::1, lip=::1, secured
Aug 3 13:35:01 webserver dovecot: imap-login: Disconnected (no auth attempts): rip=::1, lip=::1, secured
Aug 3 13:35:50 webserver clamd.amavisd[1942]: SelfCheck: Database status OK.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
dns, mailservers

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig3 mail doesn't work Marr General 6 1st September 2010 10:32
Postfix problem and few questions Gimly Installation/Configuration 12 7th July 2009 17:27
Postfix + postfixadmin = SMTP errors... Rashef Server Operation 4 25th June 2009 17:12
I don't recieve mail. privir Installation/Configuration 2 3rd June 2009 23:08
Core 4: Error Messages on Fresh Install re CTX/SSL jjw Installation/Configuration 30 6th September 2006 13:16


All times are GMT +2. The time now is 08:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.