Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 3rd August 2011, 19:51
mentes mentes is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Spain
Posts: 132
Thanks: 4
Thanked 14 Times in 13 Posts
Default All mails in queue

I have all mails in queue, the server doesn't send neither receive, but I can't see any error.

Queue list is like this:

Code:
F260F54801B! 1668 Wed Aug 3 14:19:29 user@gmail.com
pruebas@domain.com
F0A1754801A! 1777 Tue Aug 2 23:10:02 www-data@im.domain.net
www-data@im.domain.net
netstat -tap

Code:
tcp        0      0 localhost:10024         *:*                     LISTEN      17601/amavisd (mast
tcp        0      0 localhost:10025         *:*                     LISTEN      17496/master
tcp        0      0 *:smtp                  *:*                     LISTEN      17496/master
ISPConfig 3.0.3.3
Debian 6.0.2
postfix 2.7.1-1+squeeze1
amavisd-new 1:2.6.4-3
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
delay in sending email Hellbound General 4 9th November 2012 10:53
Unable to Receve Email walner8080 Installation/Configuration 8 30th September 2010 05:58
ISPConfig 3 Send/Receive mail not working. Acidut General 6 4th April 2010 11:24
mail stop on one account provell General 10 26th November 2009 21:29
ISPConfig with postfix problem Chrisssssss General 30 20th January 2007 23:34


All times are GMT +2. The time now is 10:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.