Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 29th July 2011, 18:02
gawry gawry is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 23
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Server is not receiving external emails

I have a different setup from the usual Perfect server. What i've done was a mix from the Installing a multple ISPConfig server on Debian Lenny Howto and Debian Squeeze Howto

1 Main Web server (where is ISPConfig panel)
1 Mail server - Postfix, courier, roundcube with lighttpd
1 Secondary Web server
1 MySQL Server - Running phpmyadmin with lighttpd

I can send emails to any email but I can only receive from internal email addresses. Why does is this happening

some emails returned couple days later.


Quote:
Delivery to the following recipient has been delayed:

email@domain.com

Message will be retried for 2 more day(s)

Technical details of temporary failure:
The recipient server did not accept our requests to connect. Learn more at http://mail.google.com/support/bin/a...py?answer=7720
[domain.com (1): Connection refused]
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Emails can be sent to external account but not received from them. MrCompTech Installation/Configuration 4 22nd July 2010 22:56
Email problem 'Cannot set my user or group id.' (using ISPConfig 3 + OpenSuSE 11.2) urosm Installation/Configuration 5 19th June 2010 22:41
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 16:59
problem with upgrade to 2.2.34 brianetilley Installation/Configuration 14 11th November 2009 17:22
Problem with keeping Apache alive bobeq Server Operation 3 29th November 2007 16:11


All times are GMT +2. The time now is 19:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.