Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 27th July 2011, 19:09
merovinq merovinq is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Having login issues with ISPconfig3 after several months of use.

I use ispconfig 3 on several servers for years and really love it. It gets better with every release.

I am having this issue on 1 server, not sure when it started, but I am no longer able to login.

It does not do the normal:
Error
Username or Password wrong.

as it does on my other servers when typing the wrong password.

I've upgraded it to the newest release using the upgrade script, but have the same results.

You can view the problem here: http://208.64.37.102:8080

Anyone know what I can do to fix this?

Last edited by merovinq; 27th July 2011 at 19:24.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fail2ban configuration Captain Installation/Configuration 2 28th June 2011 20:48
F11 courier-imap fails. Nachogrande General 6 1st November 2010 18:55
amavis rejects all inbound emails aclhkaclhk Installation/Configuration 5 28th February 2010 05:24
squirrelmail and postfix witoszek General 12 1st December 2009 19:07
Postfix can't received email from exterior astra2000 Server Operation 5 18th October 2009 00:26


All times are GMT +2. The time now is 18:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.